Фийби Фило напуска Céline след близо десетилетие

, докато много от нас пътуваха, готвеха или се наслаждаваха на семейно време, LVMH пусна някои новини за бомби: Фийби Фило напуска Céline, където е креативен директор от близо десетилетие. Преместването се носеше слухове от месеци, ако не и години, но не и най -накрая е официално. Според Vogue, последната й колекция Céline ще бъде преди Fall 2018, която ще бъде представена, за да натисне в Париж през януари.

Предизвикателно е да се надценява колко съществено мандатът на Фило в Céline е бил в света на аксесоарите през последното десетилетие; Тя председателства изключителен брой попадения на марката, включително както привличане на внимание, като чанти като багажната тота, така и наскоро преустановената чанта за трапец, както и много по-фини опции за WorkAday като най-продаваната чанта за трио и кабас.

Преди да е била в Céline, Фило надзирава Хлое по време на ерата на чантите на Падингтън и Силвърдо, така че следващото й преместване ще бъде от огромен интерес за всеки, който обича чантите – тя има ненадминат опит от съвременни хитове. Няма дума за това къде в крайна сметка ще кацне, но този изход е неин собствен избор и популярното усещане изглежда е, че вероятно ще отнеме известно време, преди да се върне на модата. Това прогнозиране е в съответствие с отпуска, който тя взе, след като се поклони в Хлое, за да се грижи за малките си деца. Каквото и да прави Фило, надяваме се, че скоро ще се върне.