#Whatsinyourkors удря склоновете на филмовия фестивал Sundance

сега, когато коледният и Нова година Hubbub затихна, какво трябва да се направи Jet-Setter? Отхвърлете филмовия фестивал в Sundance в Picture-Perfect Park City, Юта, разбира се. Sundance не само е международна витрина за най -доброто в независимото филмово създаване, но е възможност, която звездите се възползват всеки януари, за да стигнат за малко време по склоновете. (И спа. Ние не сме всички ски зайчета.) Тази година това е и следващата дестинация на нашата чанта Michael Kors #Whatsinyourkors.

По-долу имаме всичко, което трябва да опаковате за особено бляскаво ски пътуване, от просторен тотал до перфектното червило, за да предпазите устните си от вятъра и студа. О, и не забравяйте перфектната двойка авиатори; Не само Слънцето ще бъде навън, но и отражението на перфектния сняг на Парк Сити ще ви остави да посегнете към вашите авиатори. Когато не гледате претендентите за Оскар през следващата година преди останалия свят, това е.

Покажете ни какво бихте поставили в чантата си Michael Kors, като Hashtagging Your Twitter или Instagram публикации с #whatsinyourkors! За да пазарувате пълната гама от Sundance Essentials, вижте MichaelKors.com.

Майкъл Майкъл Корс джет комплект осеяна тота
$ 598 чрез Майкъл Корс

Michael Kors със среден размер двуцветни неръждаема стомана Everest Chronograph Glitz Watch
$ 325 чрез Майкъл Корс

Майкъл Майкъл Корс Jet Set Saffiano Continental Wallet
$ 138 чрез Майкъл Корс

Michael Kors Nikko High Top Theakers
$ 175 – $ 195 чрез Майкъл Корс

Michael Kors Dylan Aviator Sunglass
$ 126 чрез Майкъл Корс

Michael Kors Logo Plaque шарнирен грип
$ 115 чрез Майкъл Корс

Майкъл Корс спортен лак за устни в дива
$ 24 чрез Майкъл Корс

Майкъл Корс спортен лак за нокти в клюки
18 долара чрез Майкъл Корс