Най -новата икона на Gucci сега се предлага в дребна версия

в края на 2019 г., Gucci представи чанта, за да затвори десетилетието, което взе богато парче от историята и го изкриви, за да създаде свежо, модерно приемане архивен дизайн. Чантата за носене на Horsebit 1955 е въведена с много признание, като бързо се превръща в любим избор не само за известни личности и влияещи, но и за всекидневните любители на чантата. Винтидж призивът на чантата, но въпреки това съвременното усещане се порази на акорд с много, включително Мегс, а Horsebit 1955 бързо се превърна в хит за Gucci, хвърляйки хайвера на цяла линия от конски чанти в различни форми и силуети. Сега, година и половина след освобождаването на чантата Corsebit 1955 г., оригиналът е получил мъничко преобразяване.

Няколко неща ме поразиха за тази чанта, когато за първи път я видях отблизо и успях наистина да усетя. Първото нещо, което ме шокира, беше, че тази чанта беше много по -голяма, отколкото първоначално мислех, когато я видях онлайн в ширина, и в дълбочина. Това е доста сензационна и красиво направена чанта, но за мен размерът беше не-работа. Аз съм мъничка предания на чантата през и през, и докато оптимизирах това, което нося, открих, че тази чанта е твърде голяма за мен. Дори и все пак много ми хареса всичко в тази чанта от детайла на конския дозд до известното GG Supreme Canvas и кожената тапицерия, това е наистина душ стопер. Когато идентифицирах дребна версия на Horsebit 1955, веднага бях заинтригуван.

Удивителното нещо за дребната версия на Gucci Horsebit 1955 е, че тази опция добавя небрежен невероятен хибриден обрат към оригиналната винтидж-вдъхновена форма. Уеб каишката на Gucci Web Green и Red преобразува чантата в най -добре облеченото ежедневно носене, но можете също да я изключите за тоналната кожена каишка, която се предлага и с дребната чанта.

Вътре в чантата е облицована в плат за памучно бельо и има едно основно отделение, а не в разрушен интериор с различни отделения като оригинала. Общите размери са 5.7 ″ L x 8.1 ″ W x 2 ″ D, а в момента има 4 налични опции: плътна кожа в черно или бяло и GG върховно платно с бяла или кафява кожена облицовка. Кожената версия се продава за 2700 долара, докато платното ще ви върне 2450 долара. Покупка сега с помощта на Gucci.