Направете изявление тази есен с новата чанта VSLING на Valentino

няколко сезона обратно Валентино направи ход на аксесоар, който никой не очакваше: марката предостави безплатно модно ревю на Rockstud. Чантата показа нова посока за гиганта на чантата, както и въпреки че емблематичните Rockstuds се върнаха на пистата, марката също постави нов фокус върху своите чанти за лого. Миналата пролет беше въведена чантата Vring (гладка, слаба чанта за рамо), както и сега за есента на 2019 г., най -новата итерация на логото на марката е на видно място в нова линия чанти. Въвеждане: чантата Valentino vsling.

Чантата VSLING е по -структурирана от чантата Vring, с чисти, деликатни линии, както и бокседна форма. Твърди се, че е повлиян от геометричните форми на 70 -те години – принцели, на които направиха Maison Valentino Great, съобщение за пресата за държавите на чантата. В чантата се отличава с новия Vlogo, но въпреки това се прави този път по минималистичен начин, включващ монохроматични тонове, които съответстват на кожата на чантата. Чантата Vsling е изработена от красива, гладка Napa кожа. В основата си Валентино се разбира за прекрасни стилове, които също са невероятно добре изработени, както и този стил не е по -различен. Той е зашеметяващ както в простия си стил, в допълнение към изработката си. Интересът към детайлите в чантите на Валентино е почти ненадминат, както и чантата VSling показва емблематичната репутация на Maison.

Въпреки че харесваме изкуствения, остър модерен отпечатък на устните, чантата Vsling също се предлага в масив от монохроматични тонове. От неутрали като бялото отдолу, до ярки щипки, както и червени, има масив от възможности за избор. Чантата VSLING има затваряне на магнитни бутони, с гениална система Vlogo, която се отваря, както и се затваря. Тънката, тънка златна верига не само добавя женствено докосване към чантата, но също така коригира дължината на раменната лента, което позволява чантата да се използва къса или дълга. Интериорът на тази чанта е облицован с кожа (значителен плюс!), Както и има две интериорни отделения, разделени от джоб с цип. Общите размери са 7 ″ l x 8,5 ″ w x 4 ″ D. Закупете отпечатаната версия за $ 3 675 чрез Barneys или пазарувайте повече разновидности на VSling Bag чрез Net-A-Porter.